Digi-vad?

Här har vi samlat allt du behöver veta för att kunna läsa våra nyheter och digitala produkter på bästa sätt. Oavsett om du är van vid digitala plattformar eller nybörjare på nätet, så finns här enkla guider och tydlig information som hjälper dig att komma igång. Från att läsa e-tidningen till att lösa korsord och använda våra appar – allt finns här för att göra din läsupplevelse smidig och anpassad till dina behov. 

Här får du enkla och användarvänliga tips för att komma igång med att läsa våra digitala produkter på ett smidigt sätt. Vi förstår att det kan kännas ovant i början, men med dessa råd blir din digitala läsupplevelse så mycket enklare:

Vad är ett digitalt konto?

Ett digitalt konto är en personlig online-profil som du skapar hos oss för att enkelt hantera din prenumeration och användning av våra digitala tjänster. Genom detta konto kan du logga in och få åtkomst till e-tidningen, nyhetssajten och andra digitala funktioner. Det ger dig också möjligheten att ändra uppgifter, hantera betalsätt, och anpassa din läsupplevelse efter dina önskemål. Ett digitalt konto är din väg till en smidigare och mer skräddarsydd digital läsning.

Logga in:

För att få tillgång till alla våra digitala produkter är det viktigt att du är inloggad på ditt konto. Har du någon gång läst e-tidningen hos oss eller kunnat läsa en låst artikel på vår nyhetssajt? Om inte, kan du enkelt skapa ett konto. Det är helt kostnadsfritt och ingår i din pappersprenumeration. Skapa ditt konto enkelt på nyhetssajten genom att fylla i några uppgifter om dig. Efter det har du ett konto och kan läsa allt låst innehåll på nyhetssajten samt ta del av alla äldre och kommande e-tidningar.

Glömt lösenord:

Om du någon gång kunnat läsa e-tidning eller nyhetssajt så har du antagligen ett konto. Om du inte kan läsa, kan det bero på att du inte loggat in med korrekt e-post eller lösenord. Om du glömt ditt lösenord, välj istället "Glömt lösenord" under "Logga in". Du får ett mejl med instruktioner om hur du kan skapa ett nytt lösenord. Om du behöver ytterligare hjälp, är du välkommen att kontakta vår kundservice för personlig assistans.

Din digitala papperstidning

I e-tidningen kan du läsa nyheter, reportage och korsord som om det vore en tryckt tidning, men med den fördelen att du kan läsa den när och var det passar dig bäst. Ladda ned e-tidningen som app eller läs dagens e-tidning direkt på nyhetssajten. Navigera smidigt genom artiklar och reportage, och upptäck fördelen med att kunna zooma in för en bekvämare läsupplevelse.

Glöm inte heller att du kan lösa korsord direkt i e-tidningen, precis som du gör i papperstidningen, du kan även skriva ut korsordet om du har tillgång till en skrivare. Utmana dig själv och behåll din hjärna i trim med digitala korsord. Och om du vill bläddra tillbaka i tiden, kan du även utforska vårt arkiv med äldre utgåvor och artiklar.

Nyhetssajten

Som prenumerant på papperstidningen har du automatisk tillgång till allt innehåll på vår nyhetssajt. Genom att läsa nyhetssajten får du en heltäckande nyhetsupplevelse som håller dig uppdaterad om de senaste händelserna i din region och världen över.
Fördelarna med nyhetssajten är många. Du kan följa dina favoritämnen och skribenter, dygnet runt, och hålla dig uppdaterad oavsett var du befinner dig.
Med vår smidiga nyhetsapp kan du enkelt följa händelserna i realtid, och genom att anpassa dina notisinställningar får du direktmeddelanden om de mest relevanta händelserna.
Så om du vill vara på första parkett när det gäller nyheter och reportage, är nyhetssajten ditt perfekta fönster för lokala händelser.

Utforska våra appar – enkelt och smidigt

Våra appar för e-tidningen och nyhetssajt är dina nycklar till en smidig och modern nyhetsupplevelse. Med e-tidningsappen får du enkel åtkomst till den digitala versionen av vår tryckta tidning. Navigera genom sidorna med lätthet och zooma in på artiklar för att läsa med bekväm klarhet. Korsordsälskare kan också njuta av att lösa korsord direkt i appen – en underhållande digital twist på en klassisk aktivitet.

Nyhetssajtappen ger dig möjligheten att hålla dig uppdaterad med aktuella händelser och intressanta reportage. Som prenumerant på papperstidningen får du automatiskt tillgång till allt innehåll på nyhetssajten. Anpassa notisinställningarna för att få viktiga nyheter direkt till din enhet och följ ämnen och skribenter som intresserar dig.

Med våra appar har du flexibiliteten att läsa nyheter när och var det passar dig bäst. Ladda ned apparna från App Store eller Google Play Butik, logga in med dina uppgifter och upptäck fördelarna med att ha nyheterna inom räckhåll.

Digi-vad?

Här har vi samlat allt du behöver veta för att kunna läsa våra nyheter och digitala produkter på bästa sätt. Oavsett om du är van vid digitala plattformar eller nybörjare på nätet, så finns här enkla guider och tydlig information som hjälper dig att komma igång. Från att läsa e-tidningen till att lösa korsord och använda våra appar – allt finns här för att göra din läsupplevelse smidig och anpassad till dina behov. Det är även här du kan anmäla dig till vår kundträffar Digi-Vad? Tack för att du är med oss på vår digitala resa!
Anmälan till kundträffTips för nybörjareOm e-tidningenOm nyhetssajtenOm apparnaHur aktiverar man ett digitalt kontoGlömt lösenordHantera prenumeration via mitt kontoLös korsord och sudokuArkivetNyhetsbrev
Tips för nybörjare

Om e-tidningen

Om nyhetssajten

Om apparna

Glömt lösenord?

Det är lätt hänt att glömma ett lösenord, men oroa dig inte – vi har en enkel lösning för dig. Följ dessa steg för att återställa ditt lösenord och komma tillbaka till din läsupplevelse:

1. Klicka på "Glömt lösenord?": Navigera till din nyhetssajt och klicka på länken "Glömt lösenord?" under ”Logga in”.

2. Ange din e-postadress: Fyll i den e-postadress som är kopplad till ditt konto. Det är viktigt att det är rätt e-postadress för att få återställningsinstruktioner.

3. Återställningsmejl: Inom en minut kommer du att få ett mejl med instruktioner om hur du återställer ditt lösenord. Kolla även din skräppost om mejlet inte dyker upp i inkorgen.

4. Skapa ett nytt lösenord: Följ länken i mejlet för att komma till återställningssidan. Skapa ett nytt lösenord och bekräfta det.

5. Inloggning: Nu kan du använda ditt nya lösenord för att logga in på ditt konto och fortsätta din digitala läsupplevelse.

Det är enkelt att återställa ditt lösenord och få tillgång till alla de spännande funktionerna. Välj ett lösenord som är säkert och unikt för att skydda din information men som du lätt kan komma ihåg.

Hur aktiverar man ett digitalt konto?

Att aktivera ditt digitala konto är enkelt, kostnadsfritt för dig som prenumerant och öppnar upp en värld av bekvämlighet och kontroll över din prenumeration och läsning. Följ dessa enkla steg för att komma igång:

1. Besök din nyhetssajt: Navigera till vår hemsida och klicka på "Aktivera konto" under inloggningssektionen.

2. Fyll i dina uppgifter: Ange ditt personnummer, gatuadress, telefonnummer och e-postadress. Dessa uppgifter hjälper oss att säkerställa att du är en befintlig prenumerant.

3. Välj ett lösenord: Nu är det dags att välja ett lösenord för ditt digitala konto. Välj ett lösenord som är säkert och unikt för att skydda din information men som du lätt kan komma ihåg. 

4. Inloggning: Nu kan du logga in på våra digitala plattformar med ditt användarnamn och lösenord. Upptäck och hantera din prenumeration, läs nyheter och utforska de olika funktionerna.

Ditt digitala konto ger dig fullständig kontroll över din prenumeration och ger dig möjlighet att enkelt anpassa dina inställningar. Oavsett om du vill ändra din prenumeration, hantera betalningar eller ta del av våra digitala funktioner, är ditt digitala konto din nyckel till en skräddarsydd och smidig läsupplevelse.

Lös korsord och sudoku

Lös korsord och sudoku precis som du gör i papperstidningen, men med fördelen att du kan göra det digitalt. Det är ett utmärkt sätt att hålla din hjärna aktiv och ha roligt samtidigt. Utmana dig själv och se hur du klarar av dessa intellektuella pussel. Här hittar du korsorden:

• E-tidningsappen: Med vår e-tidningsapp har du möjligheten att lösa korsord och sudoku var du än befinner dig. Öppna appen och testa din tankekraft med dessa klassiska pussel direkt på din digitala enhet. Du kan även skriva ut ditt korsord eller sudoku om du har tillgång till en skrivare.

• Nyhetssajten: Är du på din dator? Inga problem. Besök vår nyhetssajt och kasta dig in i korsord och sudoku direkt i webbläsaren genom att klicka ”E-tidning” i menyn. Enkelt och bekvämt.

Vi vill inte bara erbjuda dig dagliga korsordspussel utan även en skatt av korsord att utforska. Genom att använda vår e-tidningsapp och nyhetssajt har du tillgång till ett omfattande arkiv av alla tidigare utgåvor. Lös korsord i hundratals eller tusentals e-tidningar och njut av en ändlös källa av underhållning och tankeutmaningar. Utforska arkivet idag.

Hantera prenumeration via Mitt konto

Med Mitt konto tar du kontroll över din prenumeration och anpassar din läsupplevelse efter dina preferenser. Utforska alla dessa möjligheter och se hur enkelt det är att ha full koll på din digitala tidning. Vi vill också göra det enkelt för dig att ha full överblick över dina betalningsärenden. Genom Mitt konto har du möjligheten att:

Redigera dina uppgifter: Om du byter adress, telefonnummer eller annan information kan du enkelt uppdatera dina kontaktuppgifter via Mitt konto. Håll dina uppgifter aktuella och korrekta

Följa ämnen och skribenter: Skräddarsy din nyhetsupplevelse genom att följa ämnen och skribenter som intresserar dig på vår nyhetssajt. Du får personliga uppdateringar och håller dig informerad om det som engagerar dig mest.

Administrera familjedelning: Dela din prenumeration med familjemedlemmar som bor på samma adress. Var och en får personliga inloggningsuppgifter och kan njuta av nyheter och funktioner som passar deras intressen.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och anpassa ditt nyhetsflöde: Missa aldrig viktiga nyheter med våra handplockade nyhetsbrev. Dessutom kan du skapa ditt eget personliga nyhetsflöde genom att följa ämnen och skribenter som intresserar dig.

Se betalöversikt och betalningshistorik: Få en detaljerad överblick över din betalningshistorik. Se vilka fakturor du har betalat, när du betalade dem och vad du har betalat för.

Byta betalsätt: Om du vill ändra betalsätt kan du enkelt göra det via Mitt konto. Välj det betalsätt som passar dig bäst och ändra det när du behöver.

Arkivet

1. Vad är arkivet? 
Arkivet är en samling av äldre utgåvor som sträcker sig tillbaka i tiden, och det ger dig möjligheten att bläddra i tidigare publicerade tidningar.

2. Vad hittar jag i arkivet? 
I arkivet hittar du äldre utgåvor av din tidning med historiska händelser, artiklar, reportage och bilagor som har publicerats under årens lopp. Och korsord så klart!

3. Hur kommer jag åt arkivet? 
Du kan enkelt komma åt arkivet genom att logga in på vår hemsida och navigera till e-tidningen och där till sektionen för arkivet. Där kan du välja och bläddra i de utgåvor du är intresserad av med önskat datum.

4. Kan jag bläddra i alla utgåvor från starten? 
Ja, du kan bläddra i utgåvor från den första digitala publiceringen av din tidning.

5. Vad är fördelen med att använda arkivet? 
Genom att använda arkivet får du möjlighet att återuppleva historiska händelser, läsa intressanta artiklar och utforska nyheter som har publicerats under tidigare år. Det ger dig en unik inblick i vår tidnings historia och utveckling.

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrev

Vi förstår att tiden är värdefull och att det kan vara svårt att hinna med alla nyheter och artiklar. Därför erbjuder vi nyhetsbrev som skickas direkt till din e-post. 

Våra nyhetsbrev är handplockade av våra journalister för att hålla dig informerad om det som är mest relevant för dig. De mest relevanta och aktuella ämnena levereras direkt till din inkorg. 

Om du av någon anledning har avregistrerat dig från våra nyhetsbrev är det enkelt att återaktivera dem. Gå till "Mitt konto" och välj "Nyhetsbrev" för att säkerställa att du inte missar några viktiga nyheter.

1. Varför borde jag anmäla mig till kundträffen? 
Att anmäla dig till kundträffen ger dig en fantastisk möjlighet att få personlig hjälp och stöd med dina digitala produkter. Våra experter kommer att finnas på plats för att besvara dina frågor och guida dig genom användningen av våra digitala tjänster.

2. Vad kan jag förvänta mig på kundträffen? 
På kundträffen kommer vi att erbjuda praktiska sessioner där vi går igenom olika aspekter av våra digitala produkter. Du kommer att lära dig hur du läser e-tidningen, använder nyhetssajten, löser korsord digitalt och mycket mer.

3. Är kundträffen anpassad för nybörjare? 
Absolut! Vårt mål är att göra kundträffen till en givande upplevelse för alla, oavsett din nivå av teknisk erfarenhet. Vi tar hand om dig och guidar dig steg för steg.

4. Är det kostnadsfritt? 
Ja, kundträffen är kostnadsfri för alla våra prenumeranter. Det är vårt sätt att tacka dig för ditt stöd och ge tillbaka till våra lojala läsare.

5. Hur anmäler jag mig? 
Anmälan är enkel! Du kan fylla i det korta formuläret på vår hemsida. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig med dina digitala äventyr!

Anmäl dig till kundträffen

Nu i dagarna kommer det en uppdatering till din e-tidnings app. När förfrågan dyker upp i din app trycker du på ”acceptera” och loggar sedan in på nytt. Om du har glömt ditt lösenord hittar du information om hur du återställer det på

stampenmedia.se/losenord